skip to Main Content

Välkommen till Allpipe - Avloppsrensning

Ring oss - 040-62 67 050
dygnet runt

Vi utgår från: Sjöbo, Malmö, Helsingborg, Ystad

Avloppsrensning är en effektiv lösning på ditt problem!

Ett av det absolut vanligaste problemen våra kunder hör av sig till oss för är just avloppsrensning. Genom att underhålla ditt avloppssystem motverkar du även beläggningar, dessa uppstår främst genom uppbyggnad av fett, hår och tvättmedel. Ett tecken på att du är i behov av en avloppsrensning är att vattnet antingen rinner långsamt eller inte alls i ditt handfat. När detta inträffar är det hög tid att höra av sig till oss på Allpipe för en avloppsrensning.

Förebygg olyckan med en avloppsrensning

När vi på Allpipe utför en avloppsrensning är olyckan i majoriteten av fallen redan framme, därför är det viktigt att höra av sig vid till exempel en frän lukt från badrummet. Vid en förebyggande avloppsrensning förhindras både smuts och avlagringar från att skaffa sig ett rejält fäst i rören, vilket kan bli väldigt kostsamt.

Vid en förebyggande avloppsrensning använder vi på Allpipe en högtrycksspolning. Trycket gör att avlagringar och smuts effektivt avlägsnas på mycket kort tid, självklart finns det enstaka fall där andra metoder krävs. Vid frågor eller intresse av en avloppsrensning är du varmt välkommen att höra av dig till vår jour som är öppen dygnet/året om!

Allpipe.se

Back To Top